Webbplatsens överlägg

Roliga SMS

Roliga SMS finns i obegränsade upplagor och kan delas in i olika kategorier. Vi börjar med mamma.

Mamma och roliga sms

I det här fallet har mamma en liten övertro på sin ”ungdom”. Hur svårt kan det vara att fixa Google? Därför gör det bara, helt enkelt!

Det där med förkortningar är svårt, men att chansa när man inte riktigt vet kan vara vanskligt. I just det här fallet har mamma chansat totalt fel.

I det sista mamma-exemplet har hon lite svårt att hålla ordning på det som sägs. Bokstavligen.

Jobbiga ex

Nästa avdelning handlar om ex. Därför ett lite känsligt ämne i många fall. Här går det i alla fall inte att missta sig på mottagarens inställning till sitt ex.

Nej, det här är bara grymt! Eller klockrent, helt beroende på hur man ser det!

Lite snällare exempel den här gången. Men ändå så är det väl ganska tydligt…

SMS och alkohol

Så kommer vi till fylle-SMS:en. Här går det att hitta riktiga klassiker. Den här förfesten går minsann inte av för hackor.

Sedan har vi ”dagen efter”-SMS:en, och även där går det förstås att hitta guldkorn. Här är det någon som uppenbarligen spelar för mycket Super-Mario.

Ja, vad ska man säga? Det här förhållandet känns en aning dödsdömt. I alla fall efter det som sades på festen dagen innan.

Den här killen kan i alla fall inte flirta. Så i det här fallet kan vi i stället tipsa om vår flik “Flört SMS“.

Roliga SMS på engelska

Nu har vi kommit till den engelska sektionen. Där kommer mamma in i bilden igen. I kategorin roliga sms är detta garanterat svårslaget.

Den här tjejen har verkligen tänkt till. Naturligtvis får hon som hon vill.

roliga sms

Nu är vi tillbaka till mamma igen. Återigen med det här vad förkortningar och tecken betyder. Det här blir så extremt fel…

roliga sms

Den sista avdelningen bjuder på lite blandad kompott. Den här killen skulle förmodligen göra fler än polisen mer eller mindre vansinniga.

roliga sms

“Ett gott skratt förlänger livet”

Vad har då ovan ordspråk att göra med roliga SMS? Ja, det är välkänt att just skratt skapar en mängd positiva reaktioner i kroppen. Här kommer några exempel på dessa:

Vid skratt utsöndrar din kropp dopamin, precis som vid sex eller motion, som räknas till “lyckohormoner” (tillsammans med serotonin och melatonin).

Dessutom minskar mängden av stresshormonet kortisol i din kropp. Det är därför du kan känna ett “skönt lugn” i kroppen efter ett gott skratt.

Skrattande sänker ditt blodtryck och ger blodet en bättre genomströmning i din kropp. Det innebär att syrenivån i blodet ökar och att det, i sin tur, påverkar ditt hjärta positivt.

roliga sms

Om man då lägger ihop minskat stresshormon, ett mer stabilt blodtryck och ett mer syrerikt blod, så betyder det att energin i din kropp ökar. Du blir, enkelt uttryckt, mycket piggare!

En annan viktig aspekt, som inte har med själva kroppen att göra, handlar om relationer. Oavsett om du skrattar tillsammans med dina arbetskamrater, din partner, dina vänner eller bara rent allmänt, så stärker det samhörigheten med andra.

Till sist: Forskning visar att personer som alltid har nära till skratt faktiskt lever längre! Det kan låta som en skröna. Men det är ett faktum att du drabbas av färre sjukdomar samt löper en väsentligt lägre risk att dö i förtid.

Något att tänka på när du läser något till synes så simpelt som roliga SMS!

Upphovsrätt © 2024 . Alla rättigheter förbehållna. | Intuitive child av Peter Wallman